Hoy en papagayo

La pròxima festa Papagayo serà una bomba:

POAL han estat els guanyadors del concurs Rec/Play d'IB3 Ràdio en la categoria de noves tendències. La seva música habita una intersecció opaca entre la música electrònica i el post-rock, assolint una llibertat de moviments que els converteix en un dels projectes musicals més excitants de l'escena local. El duet es presentarà a Papagayo amb una formació inèdita, acompanyats pel bateria Andreas Fernández (membre dels també excitants Fameliars), en una jam dirigida però oberta a la improvisació que promet esser tot un viatge sonor únic, que només es podrà veure aquest vespre.

En acabar, a la cabina de la Sala Gran, tendrem als 2 Tal Ivanes; djs que capitanegen les festes del Cocarroi Social Club i coneguts pel seu gust heterogeni en unes sessions obertes a qualsevol estil, però sempre divertides. Hi pot sonar des de Celia Cruz a qualsevol altra cosa inimaginable, sempre que es pugui ballar i inciti a la festa.

I la Capsa de Mistos es convertirà en una gàbia. Guerra de faisans, cacatues i lloques instigada per dos grans energúmens. De por!

Salut i patxanga!

www.myspace.com/expoal
www.cocarroi.com
www.myspace.com/espapagayo

0 Response to "Hoy en papagayo"