PAPAGAYO - CARNAVAL TROPICAL


Hola!

Empiezo diciendo que, PROMETO QUE NUNCA MAS PONDRE NINGUNA INFORMACION DE NINGUNA FIESTA SI NO ESTA TRADUCIDA AL CASTELLANO


y ahora la informacion en cuestion:


Carnaval Tropical a Papagayo amb La Abeja Maya, su hijo bastardo y la denostada imagen de su amigo Willy.


Divendres 20 de febrer24h.
Papagayo (sala La Azotea)
Entrada: 4 euros


Amigues i amics,
Sí, també! Ens hem cansat de fer festes de carnaval a pisos compartits, amb disfresses absurdes i sangria dins tassons de plàstic. I perquè Papagayo és també com un pis, enguany celebram el carnaval fent pinya tropical i molt de renou. El grup de Llucmajor La abeja maya, su hijo bastardo y la denostada imagen de su amigo Willy encapçalaran aquesta rua. Punk-rock brut i lletres escatològiques. Destrucció i Trinaranjus, suor i adrenalina.


La festa continuarà amb la sessió de Budi a la sala gran. Al capdavant de SafariClub, ha estat un dels Dj més actius i importants de l'escena electrònica de Mallorca en els darrers anys. A més de punxar música, el seu caràcter l'ha convertit en un agitador cultural organitzant festes o posant en marxa la revista Concepto Magazine, de la qual és el responsable de l'àrea de grafisme. La seva sessió a Papagayo serà diferent, especial i irrepetible.


I a la Capsa de Mistos: màscares, plomes, paperí i confeti que tirarà un grapat de cacatues. Batalla campal d'espècies protegides. Tenint en compte els precedents, hi pot haver molt de brou.
Salut i plomissó!

www.myspace.com/laabejamayasuhijobastardo

Per a més informació i entrevistes: Marcos Jávega 616 190 101 o espapagayo@gmail.com
Per a reserva d'entrades: espapagayo@gmail.com

0 Response to "PAPAGAYO - CARNAVAL TROPICAL"